How سلول شماره ۷ can Save You Time, Stress, and Money.

تست پوستی: در این تست، مقداری میکروباکتریوم مرده (عامل باکتریایی بیماری سل) را زیر پوست تزریق می‌کنند. اگر پوست با علائمی مانند: تورم، قرمزی و سفت شدن در محل تزریق همراه باشد، یعنی تست مثبت است.

اگر شما بیماری سلیاک مقاوم دارید، ممکن است علائم شدید داشته‌باشید یا علائم شما ممکن است کاهش‌یابد، اما پس از مدتی دوباره عود کند. در هر صورت، التهاب روده‌ی کوچک شما بهبود نمی‌یابد. در این حالت، احتمالا به ارزیابی بیشتر در یک مرکز تخصصی نیاز دارید. بیماری سلیاک مقاوم می‌تواند کاملا جدی باشد و در حال حاضر هیچ درمان اثبات‌شده‌ای برای آن وجود‌ندارد.

بیماری سلیاک نیازمند بررسی و درمان‌های اساسی است لذا در اغلب موارد باید به متخصص گوارش مراجعه کرد. اگر اسهال یا ناراحتی گوارشی بیش از دو هفته طول بکشد، با پزشک خود مشورت کنید. به علاوه قبل از گرفتن رژیم غذایی بدون گلوتن، برای اطمینان بیشتر با پزشک مشورت کنید.

عده بسیاری از افراد درگیر بیماری آسم هستند؛ اما این موضوع اصلا نگران‌کننده نی...

در این مقاله از آدوراطب، سعی کردیم به طور کامل به سؤال «بیماری سل چیست؟» پاسخ دهیم تا با مشاهده هرکدام از علائمی که در بالا به آن‏‌ها اشاره شد، مانند: سرفه‌های شدید، تب و لرز و عرق شبانه، سریعاً برای تشخیص بیماری سل به پزشک مراجعه کنید. افرادی که به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی مانند: ایدز مبتلا هستند و افرادی که سابقه ارتباط با فرد مبتلا به سل را داشته‌اند، باید نسبت به این علائم حساس‌تر باشند.

بیماری سلیاک یکی از بیماری‌هایی است که بیشتر در کودکان تشخیص داده می‌شود.

برای مدیریت بیماری سلیاک باید از خوردن گلوتن پرهیز کنید.

× هر آنچه که باید درباره بیماری سلیاک بدانید

آیا بی‌انگیزه شده‌اید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید

علت بیماری ام اس در زنان و مردان، شناخته شده نیست و هنوز دلیل مشخصی برای آن ک...

در اثر این حمله سلول‌های ایمنی به سلول‌های روده‌ی باریک حمله می‌کنند و با آسیب رساندن به پرزهای روده علائم بیماری سل در زنان جذب مواد مغذی را کاهش می‌دهند.

در سال ۲۰۱۰، هند بالاترین تعداد کل موارد ابتلا به سل در سراسر جهان را داشت. یکی از دلایل، مدیریت ضعیف این بیماری توسط بخش مراقبت‌های بهداشتی خصوصی بود.

با این حال روش‌های درمان‌های جدیدی برای بیماری سلیاک در حال بررسی و آزمایش است.

درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفه‌های بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *